Allergieën

Allergie is momenteel de meest voorkomende chronische ziekte. Steeds meer mensen krijgen er last van. Ongeveer 25% van de Nederlandse bevolking heeft in meer of mindere mate last van een allergie.


Wat is een allergie?
Het is een overdreven reactie van het immuunsysteem (jouw afweersysteem) op stoffen van buitenaf. Normaal gesproken hoort het lichaam hier niet zo heftig op te reageren. Doordat het lichaam o.a. wordt blootgesteld aan meer vervuiling, E-nummers in voeding, gemanipuleerd voedsel, bespoten groenten en fruit, veel stress, vaccinatie schade kan jouw lichaam deze overvloed niet meer aan. Deze stoffen worden allergenen genoemd. Je immuunsysteem wordt steeds zwakker, waardoor er uiteindelijk een allergie kan ontstaan. Je kan ook een deel overgeërfd hebben van je ouders. Dit is ook te zien aan het aantal kleine kinderen, vaak al jonge baby'tjes die al behoorlijk allergisch zijn.

Met een kinesiologie behandeling kunnen deze allergieën opgespoord en geëlimineerd worden. Waardoor jij weer minder last of misschien helemaal geen last meer hebt van je klachten. En je weer volop van je leven kunt genieten!

  • Hits: 3124